Alla inlägg under mars 2013

Av angelouslife - 11 mars 2013 00:06

Är det inte det ena så är det de andra. Blir fett irriterad på vissa saker. Men det är bara att hålla god min.
Nej nu ska jag sova så godnatt

Ps skriver mera i morgon Ds

Av angelouslife - 10 mars 2013 00:07

Vaknade klockan sju av Lill grodan:). Klev upp å fixade de vanliga :). Kollade hur många grader det va ute, höll ju på få en chock -22. :(

Gick och la mig igen slog på tven. Låg i sängen typ till halv nio. Gick in till grannen för en kopp kaffe och lite surr. :)

Gjorde en repa ner på stan och dollar för lite shopping. Som tur va så va det inte så kallt ute då. :)
Var även förbi mamma där vi vart bjuden på middag. :)
Va där ett tag och surra å drack kaffe :).
När vi va där så tyckte vi att Lill grodan kändes varm så vi gick hem för att ta tempen på henne och det visades sig att hon hade 39,3. Men för att ha så hög feber så va hon pigg och glad.
Hon har haft hosta några dagar men har det inte blivit bättre innan måndag så blir det till att ringa vårdcentralen. :(

Ikväll har vi haft mys kväll:). Först fixade jag och Jossan iordning fruktsalladen som vi skulle ha till melodifestivalen. Efter vi hade gjort det så fick barnen sätta sig i badet. Och inte ville lillan kliva upp. Gjorde henne klar för natten febern hade gått ner. Fick även lite host medicin så får hoppas att hon får sova inatt.

Tycker så synd om dom små när dom är sjuka. Å kämpar med denna hosta. :(
Så när hon hade lagt sig så hoppade jag in i duschen innan mello började.
Ja jag tycker faktiskt att låten som vann var helt okej. Så vad tyckte ni va det rätt låt som vann??
Fruktsalladen va helt okej å glass så klart :). Vi gick och la vid tio tiden men jag är ju som sagt fortfarande vaken. Men ska försöka sova strax :)
Så godnatt

Av angelouslife - 8 mars 2013 20:34

Ja då är det åter helg igen. Gud vad veckorna går undan. Melinda har varit ledig från dagis idag. Vaknade vid sju tiden gick upp och fixade det vanliga. La mig medans hon käkade. Klev upp efter ett tag å märkte att jag inte hade nåt kaffe. Så jag drog iväg ett sms till min älskade granne och frågade om ja fick ta lite snabbkaffe pulver å det fick ja:). Så jag och Melinda gick över till henne surra lite och tog en kopp kaffe innan hon skulle iväg och jobba.
Hon passade lillan så jag kunde gå ut med hunden.

Gick in till oss och tog en dusch och fixade oss för att dra ner på stan en sväng. Gick å tog en kaffe på kaffet. Det var riktigt skönt väder fast det va minus grader ute.
Gick hem efter att ha varit in å handlat lite. För farfar skulle komma å ta mellie över helgen. Lite avlastning skadar ju inte.
Fick ett telefon samtal av min älskade dotter Jossan ikväll. Hon ville komma till mamma över helgen. Och det va ju självklart att hon fick göra de.<3
Så nu sitter vi i soffan och kollar på gladiatorerna.

Av angelouslife - 7 mars 2013 18:29

Ja då har Jossan åkt tillbaka till sin pappa. Så nu är det bara jag och Melinda hemma.:) vi har haft det väldigt roligt när hon har varit här, visst att det har varit lite små gnabb men det får man ta.

Snart ska Melinda lägga sig så tro vad man ska hitta på då. Kanske ta mig ett varmt bad. Det skulle vara otroligt skönt. Fick just ett samtal av en som ja inte har träffat eller pratat med på några år. Så det var riktigt trevligt :).

Jag skriver lite senare oxå.
Hejhopp

Av angelouslife - 6 mars 2013 11:47

Nu börjar saknaden. :( men det är bara att bita ihop och göra det bästa av dagarna som går.

Av angelouslife - 5 mars 2013 22:38

Är för trött för att blogga egentligen. Men vad gör man inte för sina läsare. Har haft en kanon dag. Jag och Jossan tog en promis med mellie i morse. Hon tog sparken och jag gick. Sen gick vi hem och fixade här hemma innan vi skulle hämta lilla syster på dagis. Sen så drog vi ner på byn å handlade och träffade några vänner. Väl hemma igen så plockade jag undan hängde tvätt lagade mat.
Känner mig helt död och har tränings värk i mina ben. Men vad gör de om hundra år :))

Så godnatt

Av angelouslife - 4 mars 2013 22:18

Sova sova så jag säger

Av angelouslife - 4 mars 2013 18:12

Vaknade vid åtta tiden. Gick upp och fixade välling till den minsta och bad J å E plocka fram till frukosten. Så blev det frukost till oss. Drack faktiskt inte nå kaffe ovanligt för att vara jag.

Efter frukosten då plockade vi undan för att göra oss klar för att gå ner på badhuset. Eftersom det är sportlov så är det gratis för skolelever att bada mellan 10 och 14. Skulle möta upp J med hennes barn så vi va ett helt gäng på badhuset.

Andra gången Melinda badar på badhuset, hon älskar att bada. Fast hon började frysa så blev hon förbannad när vi gick upp för att värma oss med handduken. :)

Klev upp vid halv två och då hade vi badat en å halv timme. Så vi var rätt nöjd. Jag är så glad att hon verkligen gillar att bada och vatten. :))

Gick in på stan för att ta en kaffe på fiket. Satt och surra en massa med folket som va där. Har varit hemma ett tag nu. Så vi har ätit pannkaka till middag med glass. Kommer lite bilder från dagen.
Hörs senare

Presentation


Allt & inget

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Vilken är det bästa årstiden??
 Sommar
 Vinter
 Vår
 Höst

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards