Alla inlägg under oktober 2013

Av angelouslife - 25 oktober 2013 18:34

Tänkte köpa dessa skor till min Lill gumma. Vad tycker ni ?

Av angelouslife - 24 oktober 2013 09:12

Idag är det en sån där blött dag ute. Men jag har ju hellre sånt här väder än massa kyla. Men de kommer ju de oxå. Har sovit som en prinsessa inatt. Va rätt pigg när ja vakna å när hjärtat ringde.
Nu är jag hos mamma en sväng :)

Kram

Av angelouslife - 23 oktober 2013 23:07

Äntligen så har älsklingen fått tillbaka sitt körkort som han har varit utan i 6månader. Så idag har vi varit ute och åkt. Det blev en road trip till övik för några vänner skulle köpa en bil. Å så blev det så klart Max :). Tidigare idag så ramlade Lill grodan och slog läppen i bordet. Det började blöda rätt mycket, men som tur va så gick det bra,inga skador på tänderna som tur va. Mamma Lill hjärta ?

Nu ligger ja på soffan med tända ljus. Ska strax ta en varm dusch innan ja kryper ner till kojs. Snart är det helgen igen, med massa bus. Och i morgon är det invigning av våran galleria som vi ska få i våran stad.:) Tycker det kommer bli hur bra som helst. :). Vet ju iaf en affär jag kommer besöka ofta. Tack vare att dom har fina kläder både till vuxna och barn.

Ha en bra onsdag :)

Av angelouslife - 23 oktober 2013 10:16

Ja så är det :)

Av angelouslife - 22 oktober 2013 23:01

Men orka med en förkylning nu. Nej det gör jag inte. Men det är väl bara att tacka och ta i mot den med öppna armar :( . Jag är så less på att vara arbetslös just nu så jag vet inte vad. Söker jobb hela tiden sånt som passar mig å sånt af har erfarenhet av. Och inte är det mycket hjälp man får från heller. Sista mötet jag var där med min handläggare så sa jag att jag ville gå en service utbildning, men tror ni jag fick börja på den. Nää inte just nu fick ja till svar. Men tack för den Televerket.
Varför kan man inte få göra nåt som man vill göra för att komma hemifrån å träffa människor.
Nej nu ska jag krypa ner i sängen med min snoriga näsa. Hoppas på mer sömn i natt. Blev inte många timmar i natt. Så det blev så att jag försovde mig i morse. Men vi hann till dagiset i ganska bra tid. Nu får man vänta å se hur korten blev som dom fotade idag på dagiset spännande:).

Godnatt :)
Va rädda om varandra?

Av angelouslife - 21 oktober 2013 20:51

Börja fan med bli förkyld, men det har jag inte tid med eller har lust med :(. Det har varit riktigt kallt hela dagen. I morse när ja klev upp så va de -6 ute men under dagen så har det varit bara -2.
Va ner på stan en sväng med min äldsta dotter. :) blev bjuden på lunch av henne. Skönt att få lite ensamtid med alla mina barn. Tror de behövs som mamma.
Nu ligger man på soffan och kollar på tonårsbossen. Känns skönt att bara ta de lugnt har tänt lite ljus så här i höst mörket.
Ha en bra kväll :)

Av angelouslife - 20 oktober 2013 21:47

Har haft en riktigt härlig dag med min B2 :). Har varit ute i det fina vädret, gick ner till dollar. Handlade lite smått det finns alltid nåt att handla där. :)

Fixade middag som blev korvstroganoff och ris. Sen har jag bara tagit det lugnt och chillat i soffan å kollat på tven. Vet inte om jag har nån ork att gå in i duschen, annars så tar ja de i morgon bitti. Imorgon tror jag att vi har tvättstugan. Har lite som skulle behövas tvätta undan. Måste ju kolla så de är i morgon. Annars blir jag nog galen, är ju rätt duktig på att blanda ihop dagarna. Men de är sån jag är. Hihi

[Bild]

Av angelouslife - 20 oktober 2013 20:18

Kung programmet har ju börjat ikväll.
Hur kung som helst

Presentation


Allt & inget

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Vilken är det bästa årstiden??
 Sommar
 Vinter
 Vår
 Höst

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Oktober 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards